Boende/Service

Camp Dammån:

På Camp Dammån erbjuds boende i stuga, husvagn & tält. I vår restaurang med fullständiga rättigheter lagar vår köksmästare spännande rätter med inslag av lokala specialiteter. Vi erbjuder även varma och kalla drycker & glass. I vildmarksrummet kan ni beskåda områdets vilda djur.

Det är vi som sköter Fisktrappan som ligger 5 minuters bilfärd uppströms från campingen. https://www.campdamman.se/start.html

Ol-jons by

Mycket prisvärt boende i närheten av Storsjön med ett lugnt och härligt läge. Kompletta stugor i en aktiv miljö. ALLA stugor har gratis internet.

Utflykter, fiske, vandring och bad. Aktiv eller bara koppla av – du väljer
själv. Vintertid finns skidåkning på längden eller utför.
https://www.oljonsby.com/

Bydalens Fjällby

Bydalens Fjällby består av 36 stycken 4- bäddsstugor i två stugbyar, belägna mellan skidsystemet, Dalsjöns strand och Dammån.

På bekvämt gångavstånd ligger skidspår, liftstation, skiduthyrning och Bydalens Wärdshus, som är Bydalens samlingsplats och restaurang.
https://www.bydalensfjallby.se/

Höglekardalens Semesterby

I Höglekardalens Semesterby bor du som bäst i Bydalsfjällen, med närhet till vandringsleder, reception, restaurang och affär.

Boende i lägenhet eller i fjällsluttningen vid Drombacken intill Dromskåran. Lägenheterna ligger halvvägs upp i backen och har en fantastisk utsikt mot Hovdeshögen och Västfjället.
https://hoglekardalen.com/

Höglekardalens Fjällpensionat och Camping

Höglekardalens fjällpensionat och camping hyr ut stugor och campingplats i Höglekardalen i Bydalsfjällen. Nära till skidspår, slalombackar och skoterspår. Restaurangens öppettider varierar från vecka, kolla senaste uppdateringarna för besked!
https://www.facebook.com/hoglekardalens/

Fjällgården Gräftåvallen:

Gräftåvallen är barnfamiljernas fjällparadis endast en timmes bilfärd från Östersund. Här kan du vandra, fiska, cykla i skogsterräng, bara vara, äta gott på Fjällgården.
Gräftåvallen ligger naturskönt på 700 m.ö.h vid Österfjällets trädgräns med restaurang Fjällgården i centrum och endast 10 minuter till kalfjäll.
https://graftavallen.se/

Ågårdarna Wild Forest

Två hus finns att hyras inom gångavstånd från Dammån samt Dammåns Camping. Nystugan (övre bilden) och Gammelstugan (nedre bilden) heter de två husen som ligger i Ågårdarna. De ligger båda i soliga lägen med fin utsikt över byn, dalgången och Dammån.

Trots namnet är Gammelstugan nyrenoverad och har fått kärlek och omsorg för att möta dagens krav, och för att återfå den gamla profilen.

DU FÅR HA MED HUNDEN
Spår av hund kan finnas i stugan då vi accepterar hundar. Andra djur accepteras inte.

Kontakt: Christer Månsson christer@aula.se, 070-626 88 70

ICA Karl Ors bua

ICA Karl Ors bua ska tillhandahålla en modern och välsorterad butik där kunden ska kunna göra sina dagliga inköp på ett bekvämt och lättillgängligt sätt. Med stark satsning på personlig service, lokaltproducerat och unik en miljö”
https://www.facebook.com/ICA-Karl-ors- bua-270610269637233/